75 dies després de l’esllavissada, comencen les obres al Municipal de Llefià

  0
  C0xxvqZWQAAmCof.jpg

  29/12/2016 – La instal·lació ha vist avui com la maquinària pesada retirava el mur situat a la part superior del turó que delimita el camp.

   

  ‘Ja era hora’, deuen haver pensat alguns. La Unificació Llefià veu més a prop el final de l’exili de part dels seus equips de futbol. Per fi, després de completar una llarga llista de tràmits administratius, les obres de condicionament del camp de futbol han començat de forma definitiva.

   

  El passat 15 d’octubre, una esllavissada va estar a punt de causar una desgràcia al Municipal i des d’aleshores l’Ajuntament havia instal·lat uns tancats per evitar que els jugadors del Llefià es poguessin acostar a les zones afectades.

   

  En principi, les obres havien de començar la primera setmana de desembre, però els resultats pendents d’unes cales fetes en el talús de la muntanya ho van aturar tot. Ara, 75 dies després de l’incident, el mur de la part superior del camp ja ha estat retirat.

   

  Segons ens comunicat la Unificació, el Consistori ha assegurat que tots els procediments estaran finalitzats el pròxim 20 de gener. Les lligues de la Federació Catalana de Futbol es tornen a posar en marxa el dia 8, fet que obligarà el Llefià a viure un temps més ‘a l’exili’.