78 alumnes del Badalonès ajuden als corredors de la Marató de Barcelona

  0
  13
  78 alumnes del Badalonès ajuden als corredors de la Marató de Barcelona
  78 alumnes del Badalonès ajuden als corredors de la Marató de Barcelona

  El Col·legi Badalonès té un programa de voluntariat que implica els seus alumnes en diferents iniciatives socials, culturals i esportives. El passat cap de setmana, 78 alumnes del centre van desplaçar-se fins a Barcelona per formar part de l’exèrcit de voluntaris que van fer possible la celebració de la Marató de Barcelona 2021, prova que tornava a la capital catalana després d’un 2020 d’absència.

  Els alumnes del Badalonès es van repartir per diferents trams del recorregut de 42km per exercir tasques d’avituallament i donar suport a l’organització.

  15.000 participants

  973 dies després, la Zurich Marató Barcelona va tornar a brillar. 973 dies després d’aquell 10 de març del 2019, la ciutat comtal va vibrar, va gaudir i va acollir 15.000 corredors disposats a viure una experiència màgica.

  La jornada va ser històrica. Samuek Kosgei i Tadu Teshome, els flamants guanyadors, van batre el rècord del circuit, una gesta que repeteix el que va passar el 2019, quan Alemu Bekele i Kuftu Tahir rebaixaven la marca més ràpida mai vista.

  Després d’uns metres agònics, Samuek Kosgei parava el crono en 2:06.53, un segon més ràpid que l’anterior registre. Pel que fa a les noies, la debutant Tadu Tashome, de només 20 anys, confirmava el seu excel·lent estat de forma i creuava la meta en primer lloc amb uns brillants 2:23.53.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí