93.483.29.25, telèfon per consultes sobre la prevenció del coronavirus

  0
  11

  A partir d’avui divendres, 13 de març, l’Ajuntament de Badalona habilitarà el telèfon 93 483 29 25 per atendre consultes relacionades amb les mesures preses per l’Ajuntament en relació amb la prevenció del coronavirus. L’horari d’atenció serà de 8.30 a 15 hores.

  D’altra banda, l’Ajuntament recorda:

  • Seguint les mesures de prevenció indicades pel Departament d’Educació de la Generalitat s’insta a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. Aquesta mesura de suspensió té efectes sobre fires, trobades, cantades, certàmens, etc.
  • Com a criteri general, el servei d’atenció al públic a l’Ajuntament de Badalona es farà amb cita prèvia. El Servei Municipal d’Ocupació (IMPO) habilita un telèfon de cita prèvia: 93 460 52 00.
  • Com a criteri general, es recomana la utilització del procediment automatitzat d’instància i de peticions a través de la seu electrònica: https://bit.ly/38LA9Dc

  L’Ajuntament de Badalona informarà periòdicament sobre el manteniment d’aquestes mesures o la seva modificació, si s’escau, o d’altres que es considerin necessàries en funció de l’evolució de la situació.

  Des de l’Ajuntament de Badalona es fa una crida a la responsabilitat individual de la ciutadania per evitar o posposar activitats col·lectives en espais tancats o oberts que impliquin una alta concentració de persones, desplaçaments que no siguin estrictament necessaris i seguir les mesures preventives d’higiene genèriques.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí