Miralles: “Ens va saber molt greu tota la situació que es va generar”

  0
  Kelati-del-UCAM-penetra-ante-Albert-Miralles.jpg

  07/10/2014 – El pivot del FIATC Joventut explica com va viure l’equip els moments d’eufòria després de vèncer a Saragossa (74-79) i lamenta la detenció d’un dels aficionats verd-i-negres.

   

  La Penya ha reprès avui els entrenaments després d’un dia de festa. Amb els deures fets, la plantilla enceta una nova setmana de competició, que ha de culminar amb el debut a l’Olímpic contra Tuenti Móvil Estudiantes.

   

  “Vam viure un dia fantàstic a Saragossa, tot i arribar al partit en quadre. Va ser una setmana complicada i dura. Quan diumenge va acabar el partit, ens vam sentir molt contents”, comentava Albert Miralles just abans d’iniciar la sessió d’entrenament d’avui.

   

  “Crec que vam fer un gran treball durant tot el partit. Sí que vam tenir un punt de sort, que d’altra banda sempre és necessari”, afegia el pivot verd-i-negre.

   

  El pivot va fer un bon partit a Saragossa, amb 12 punts i 4 rebots, però es va carregar de faltes i va ser eliminat a l’últim quart. “Segur que ens ha ajudat el fet d’haver fitxat a jugadors amb molta experiència. És gent que està més acostumada a viure moments amb finals igualats”, apuntava Miralles analitzant les claus del triomf.

   

  “El partit de l’any passat va ser una mica diferent. Al final vam arribar igualats, però a la mitja part el CAI havia marxat. En aquesta ocasió no va ser així, i vam viure un partit de cara a cara”.

   

  Per Miralles, el CAI “va arribar als darrers minuts just de forces” i la Penya va saber gestionar el fet de quedar-se sense interiors per disputar els últims instants del partit.

   

  “En Tariq va haver de bloquejar el rebot, i fins i tot en Sergi Vidal m’explicava com d’estrany s’havia sentit anant a bloquejar. Al final, és igual com acabis el partit. El més important és guanyar. Si fa falta, inclús sortim a jugar amb Samaniego i Salva”, explicava Albert Miralles.

   

  Com a jugador veterà i amb pes dins del vestidor, el pivot de la Penya també ha volgut dedicar unes paraules a l’Àlex Molina, aficionat verd-i-negre que va ser detingut per la policia després de mostrar una estelada i que va ser acusat de resistència a l’autoritat i de dificultar la visibilitat als altres aficionats que es van donar cita al Príncipe Felipe.

   

  “Ens va saber molt greu tota la situació que es va generar. Ens va semblar tot una mica estrany i espero que tot es vagi aclarint. Agraïm molt als aficionats que es van desplaçar, perquè vam poder celebrar la victòria amb ells”, deia Miralles.

   

  “Quan estàvem a l’autobús vam començar a tenir notícies sobre l’incident. Ens va saber molt greu a tots. Espero que això no faci pensar a la nostra afició que aquestes situacions passen a tots els camps. Espero que no passi mai més”, afirmava l’interior del FIATC Joventut per acabar.