A casa, un mes després

  0
  56
  FB_IMG_1515577308252.jpg

  11/01/2018 – Trenta-cinc dies han passat des de l'última vegada que el Badalona va jugar a l'Estadi. Diumenge, a les 17 hores, ho tornarà a fer i l'Elx serà el seu rival. 

  Trenta-cinc dies han passat des de l'última vegada que el Badalona va jugar a l'Estadi. Diumenge, a les 17 hores, ho tornarà a fer i l'Elx serà el seu rival.

  El conjunt de la franja verda ja va visitar Badalona el 30 d'agost passat, en una eliminatòria de copa que, després de 120 minuts de futbol que van acabar amb dos gols per a cada equip, es va resoldre a favor seu des del punt de penal. L'eliminació escapulada va arribar tres dies després que, a l'estadi Martinez Valero, l'equip de Manolo González patís una dolorosa derrota (5-1), la més gran de la història del CF Badalona a segona B. Aquell resultat suposa, ara, un afegit en la motivació de la plantilla badalonista que, encara que enguany no sembla que pugui optar als llocs de play-off, no sap què és perdre un partit com a local. En l'últim, jugat el 10 de desembre, el Mallorca va sobreviure (1-1) tot i merèixer la derrota. Diumenge l'afició escapulada espera tornar a veure aquella versió del seu equip, la que va posar contra les cordes el lider. L'Elx, que és el quart classificat tot i la irregular trajectòria que ha protagonitzat en els últims mesos, hauria de suposar menys dificultats que els balears. Els de Josico, un tècnic que seu a la banqueta il·licitana des de la jornada 16, després de l'acomiadament de Vicente Mir, van caure la setmana passada a casa contra el Sabadell, i passen un moment delicat. Tenen, a més, baixes importants en defensa: Gonzalo Verdú és l'únic central disponible perquè Primi està lesionat i Golobart, sancionat.

  Sigui com sigui, el Badalona té un altre repte de gran dificultat davant seu. Tot plegat, amb la necessitat de tornar a guanyar -l'última victòria escapulada es va produir el 12 de novembre- per tal de no haver de mirar a les últimes posicions de la taula. Ho intentarà, això si, amb Miquel Robusté i Ismael Moyano, que s'han entrenat amb normalitat aquesta setmana. No hi podran ser Néstor Querol i Héctor Camps, el primer per la cinquena groga que va veure a Lleida i el segon, perquè va ser expulsat. Xiularà el partit l'àrbitre madrileny Fernando Bueno Prieto.