La Fundació Salut Alta recapta 3.000 euros

  0
  71
  Fundacio Salut Alta.jpg

  12/01/2018 – Per fiançar l'acompanyament socioeducatiu.

  En el marc del moviment social #GivingTuesday, celebrat del 15 al 30 de novembre del 2017, la Fundació Salut Alta va obrir una guardiola a través de la seva pàgina web per assolir el repte de 3.000 euros per finançar el treball d'acompanyament socioeducatiu que cada setmana els educadors i educadores de l'entitat duen a terme a més de 120 infants i adolescents i a les seves famílies del barri de La Salut.

   

  Un treball que es materialitza en l'àmbit individual, grupal, familiar i comunitari, seguint un procés definit i caminant cap a unes fites determinades.

   

  Finalment la campanya va aconseguir el 98% de l'objectiu, és a dir, 2.995 euros, sumant les contribucions de més de 35 donants.

   

  Una campanya que va estar recolzada per una vintena de cares conegudes com a Òscar Dalmau, Àngel Llàcer, Quim Masferrer, Quim Morales, la Tresca i la Verdesca i el badaloní Tomàs Molina. 

    Procés d'acompanyament

   

  Concretament les persones que passen per aquest projecte reben un vincle de confiança, respecte i estima entre els professionals de la Fundació Salut Alta i són sotmeses en un procés de creixement i de participació, amb la finalitat que els infants, adolescents i les famílies surtin de l'entitat amb oportunitats de futur i ser agents actius de canvi en una societat més justa i més cohesionada.

   

  D'altra banda, el #GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones.