A la cerca del quart poder; a 180 minuts de l’ascens; Pere Gol i Pomar volen ser de Tercera

0
    35

Tram final de temporada i res decidit a Tercera Catalana. A la vegada que la Unificació Llefià mostra els seus millors resultats a Segona, el Young Talent lluita per assegurar l'ascens en les darreres dues jornades de lliga. Per la seva banda, Pere Gol i Pomar batallen per evitar el descens i renovar el carnet a la tercera categoria regional.

El conjunt de Jordi Souto va superar la UD Parc a Fort Pienc amb remuntada. Els barcelonins es van avançar al primer temps amb diana de Guillem Pons. Tot i això, l'equip badaloní va capgirar el marcador a la represa en dos minuts, gràcies als gols de Fede Rodríguez. Aquest triomf suposa una ratxa de quatre triomfs seguits i els vermells intentaran tancar el curs amb una meritòria quarta posició, un objectiu real.

A Tercera Catalana, el Young Talent encara no té el títol de lliga a la butxaca. Els de Parra van superar el Pere Gol de Luis Ortega al derbi badaloní amb dianes de CarlosKevin i Raúl. Malgrat la victòria, el Singuerlín va superar 'in extremis' el duel contra la UD Cirera i l'ascens encara no es podrà celebrar aquest dissabte a Badalona Sud, ja que el Singuerlín juga diumenge i té l'average a favor. Per la seva part, el Pere Gol es manté fora del descens directe.

Qui malauradament ha baixat a les posicions vermelles és el Pomar de Jorge Rincón. Els badalonins van perdre al barri mataroní de Llantia (2-1) i baixen una posició. Resten dues jornades de lliga i hauran de pencar per evitar el retorn a Quarta Catalana. Finalment, el Lloreda va superar el Premià de Dalt a domicili.

A Quarta Catalana, el Sistrells va caure contra el Turó de la Peira (1-5), la UD Àguila va empatar contra la E. Brafa (1-1) i la UE Bufalà va ensopegar davant el Montbau (2-5).