El cop més dur (0-4)

0
    31

El Seagull diu pràcticament adéu al play-off d'ascens a Primera Divisió després de caure a l'Estadi Municipal de Badalona contra un CD Tacón molt superior. Aquest diumenge a Madrid es disputarà el partit de tornada.

Les gavines van jugar jugat a remolc davant un Tacón molt sòlid en defensa i precís en atac. Durant els primers minuts cap dels dos equips va generar ocasions clares, donant peu a un partit d'anades i vingudes constants.

Al minut 14 va arribar el primer gol visitant, obra de Malena Ortiz, fruit d'un xut de fora l'àrea, mal refusat per Mire, que va traspassar la línia de gol davant les protestes de les 'gavines'. El segon va arribar només sis minuts després amb una jugada per banda esquerra que va finalitzar Blanca amb un potent xut de fora l'àrea.  L'acció més perillosa del Seagull va arribar amb un xut de falta per banda dreta que va rematar Xènia de cap i va sortir refusada pel pal.

Les locals van sortir a jugar el segon temps amb l'obligació de capgirar el marcador per mantenir vives les esperances del play-off, però es van trobar al davant un Tacón que va anar a totes i amb només un minut de joc disputat, ja van tenir dues rematades a la porteria de Mire.

En el segon temps, la possessió i control del joc va ser madrileny. Al minut 8 de la represa, les 'gavines' van fer la primera acció de perill, amb una jugada de Carla Martínez per banda dreta però el remat de Zaira el va refusar Sara. Durant la segona part, el Tacón va concentrar el seu atac pel mig, mentre que les 'gavines' van explotar la banda de Carla Martínez per realitzar les accions de perill.

Blanca va fabricar la sentència una jugada ella sola que va culminar amb el 0-3 al marcador. Tot i això, el Seagull va mantenir-se sense tirar la tovallola i, tot i no dominar, no van deixar de buscar l'atac. Finalment, Lorena va protagonitzar una acció a l'àrea petita que, després de la segona rematada, va acabar en gol i el 0-4 definitiu al marcador.

Amb aquest resultat, es complica el camí a Primera Divisió per a les badalonines, que viatjaran a Madrid amb l'obligació de capgirar un 0-4 a en contra per mantenir-se vives en aquesta lluita. Res és impossible.