A les portes de París

0
    281

La Penya ofereix una gran versió, però cau contra el líder. Després d’una ratxa de set victòries a Europa, el Paris Basketball posa punt final. El conjunt local va demostrar perquè és el màxim favorit a guanyar la competició començant amb un parcial de 17-4 a favor, obligant Carles Duran a canviar peces de manera immediata. A diferència d’altres partits, la Penya  va mostrar una actitud totalment diferent, d’orgull, i va entrar a poc a poc a partit gràcies a bons minuts d’Andrés Feliz. L’estira-i-arronsa es va anar mantenint fins a arribar a la mitja part (41-35). A la represa, el binomi Evans i Feliz van exercir com a màxims protagonistes per situar els verd-i-negres, per primera vegada, per sobre a l’electrònic 70-76 amb quatre minuts per arribar al final del matx. Però el París és líder perquè sempre reacciona i els jugadors apareixen en els moments necessaris. L’exterior Hifi, que fins aleshores havia estat ben defensant, va anotar 9 punts consecutis per sentenciar el matx i deixar la Penya amb la mel als llavis.

Tot i la derrota, la nota positiva és que es va competir tot el matx contra el qual, sobre el paper, és el millor equip. I compte, que si la Penya guanya el que queda de grup, hi pot haver una final d’Eurocup París-Penya. La nota negativa, la lesió d’Andrews que l’apartarà unes dues setmanes.