A l’UBSA B se li escapa el partit contra el CIC a la 2a pròrroga (86 a 80)

0
    39
    x j14.JPG

15/01/2014
    Els adrianencs van dominar el matx durant 30 minuts però es van ofuscar a l'últim quart

El sènior B de l'UBSA va acabar cedint contra el del CIC a la 2a pròrroga. Els de Barcelona són un rival directe per evitar el descens, i amb aquest triomf avantatges als adrianencs.

Els nois de Toni Aragón van començar molt bé el partit i van dominar amb claredat els 30 primers minuts de joc. A l'últim quart però, nomès va ser capaç d'anotar una cistella en joc i no va estar molt segur des del tir lliure.

Això va permetre al CIC forçar la 1a pròrroga. Al temps extra, l'¡UBSA B va tenir la possibilitat de desfer l'empat, per a l'última possessió de nomes 5 segons, no va poder anotar. A la 2a pròrroga, 2 triples del CIC van donar l'empenta final als locals, que tot i la pressió de l'UBSA B, va ser suficient per certificar el triomf.

Ara els adrianencs tenen una altre final contra e Guinardó, dissabte a les 17:45 a casa.