El Santa Coloma aconsegueix una victòria de líder (73 a 65)

0
    29
    santako.JPG

15/04/2014
    Els colomencs van aconseguir desfer-se de La Salle Hort, el seu principal perseguidor en aquesta 1a volta

El Santa Coloma afrontava després d'un mes sense competició, un dels partits més importants de la temporada contra La Salle Horta, fins ara un dels principals competidors, i no va fallar.
    Els colomencs van fer un partit molt seriós i va ser el que més ofici va tenir per endur-se un matx en el que cap dels dos equips va brillar.

Després d'un inici esperpèntic, amb molts errors, el Santa Coloma va tancar el quart amb avantatge gràcies a un triple de Viñallonga (13 a 16).
    Al 2n quart, els de Toni Suàrez van seguir espesos, però gràcies a la defensa zonal i als punts de Vidal o López al tram final del període, va aconseguir eixamplar la diferència fins els 8 abans de marxar als vestidors (32 a 24).

A la represa els d'Horta van apujar el nivell defensiu i van portar el partit al terreny físic. D'aquesta manera, i després de 2 triples seguits de Marin, La Salle Horta va aconseguir capgirar el marcador (40 a 41) que va tornar a ser a favor del Santa Coloma abans d'acabar el quart (44 a 41).

A l'últim quart, els locals van circular millor la pilota, van trobar espais, i van marxar de 10 ràpidament, mantenint la diferència fins el final del partit.

Novament Àlex López amb 26 de valoració va ser el més destacat, ben secundat per Sànchez (14), Vidal (12) i Viñallonga (11).

El proper partit del Santa Coloma serà aquest diumenge a les 19:30 a la pista del Ciutat Vella, el 3r classificat.