A partir d’avui ja es pot comprar la revista “Tu al Ramiro y yo a Badalona”

  0
  57
  ramiro.JPG

  27/12/2013 – La revista creada per aficionats i professionals sobre la Penya i l'Estudiantes, es podrà adquirir des d'avui mateix al Fons verd-i-negre de l'Olímpic, a la botiga Esports Jordi Roig i per internet al web www.ramirobadalona.com

  Avui divendres 27 de desembre, dies abans del partit que enfrontarà al Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid als dos grans clubs de cantera de la Lliga Endesa, el Tuenti Móvil Estudiantes i el FIATC Joventut – o l'Estu i la Penya, per abreviar- sortirà a la venta el número 3 de la revista "Tú al Ramiro y yo a Badalona".

  Tú al Ramiro y yo a Badalona”és una revista sobre, des de i per el basquet enfocada des del prisma dels dos clubs, creada el 2011 per aficionats i professionals dels dos clubs amb ganes de fomentar aquesta visió romàntica de l'esport de la cistella…però també de conèixer les particularitats i deferències entre ells.

  El número 3 actualitza el format: són 100 pàgines a tot color en mida quartilla i també amb edició PDF per internet.

  La revista costa 7,50€ sense despeses d'enviament i es pot pagar per PayPal o amb ingrés en conta bancària. Els aficionats de la Penya també podran adquirir-la a la zona del Fons Verd-i-negre del Palau Olímpic els dies de partit o a al botiga d'esports Jordi Roig. Tota la informació la trobareu a la pàgina web www.ramirobadalona.com.

  Els continguts que tindrà la revistà seran, entre molts altres, els següents:
   

  • EL MIRACLE DE SANT JOSEP: de la mà de tres il·lustres ex del club parroquial que tenen també a l'Estu i /o la Penya com a denominador (Trifón Poch, Albert Oliver i Marc Blanch), repassem la historia del conjunt badalonés de Sant Josep i de la seva històrica pista, que va estar el perill de tancament aquest any 2013.

  • ELS THOMPSON, MÉS TALENT QUE KILOS (I JA ÉS DIR): Corny Thompson a Badalona i Chandler Thompson al Ramiro tenien en comú no només el cognom: tants kilos com talent.

  • SOM L'ÚNIC EQUIP DE MADRIDI si poc després de la seva eliminació per Estudiantes en el darrer partit del Pabellón Saporta, Florentino Pérez hagués decidit tancar la secció de basquet del Real Madrid i els col·legials s'haguessin convertit en l'únic equip de Madrid? Basket ficció i distòpia de la mà del periodista Santi Escribano.

  • EL ROMANTICISME NO ÉS DE FRANC: la història dels patrocinadors d'Estudiantes i Joventut, i el procés per a aconseguir un patrocini esportiu, de la mà d'un professional del sector.

  • MARACANAZOS EN BLAU i VERD-I-NEGRE: guanyar a l'etern rival no sol ser quelcom fàcil. Fer-ho a casa seva… és per recordar. Repassem els assalts a Real Madrid i FC Barcelona de l'Estu i la Penya.

  • i a més a més…

   • els prínceps Mides de Badalona

   • l'absurda trobada entre Larry Bird i la Demencia

   • Aauri Bokesa, de córrer al Magariños a fer-ho en uns Jocs

   • la penya verd-i-negre de Grècia

   • el rap de l'Estu

   • in memoriam Gonzalo Gómez i Paco Rengel

   • i moltes més sorpreses

  "TÚ AL RAMIRO Y YO A BADALONA"
  Una revista sobre i desde la pasión por el baloncesto

  email: ramirobadalona@gmail.com
  web: www.ramirobadalona.com

  twitter: @ramirobadalona