Maldonado: “Anem amb les màximes ganes per tenir alguna opció si ens deixen”

  0
  52
  1314_CLA-JOV (14).JPG

  27/12/2013
  El tècnic verd-i-negre no ven fum sobre una hipotètica victòria i aspira a que l'equip "estigui preparat i mantinguem la concentració els 40 minuts"

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, no ha amagat en cap moment l'enorme dificultat de guanyar avui contra el Madrid, que encara no sap que és la derrota aquesta temporada i porta un immaculat balanç de 23-0 entre ACB i Eurolliga.

  Després de patir contra el València en la darrera jornada de lliga, però d'acabar guanyant amb comoditat, el tècnic ha afirmat que "si bé són vulnerables, ningú ha trobat la manera de guanyar-los". 

  Ara per ara, l'adrianenc creu que "estan per sobre la resta" i destaca que més enllà de la "varietat i profunditat de banqueta, estan molt motivats amb objectius com batre records". 
  "Està clar que algun dia perdran", ha explicat  Maldonado, "no crec que sempre juguin com fins ara", ha afegit. 

  Tot i així, el tècnic creu que "les possibilitats a nivell de resultat són mínimes" i que per tant, el que li preocupa és que "el meu equip estigui preparat, que mantinguem la concentració els 40 minuts i que competim". "Anem amb les màximes ganes possibles per tenir alguna opció si ens deixen", ha sentenciat.