A pescar en aigues tèrboles

0
    35

Avui dissabte, a les set de la tarda, el Badalona visita un dels equips més potents de segona B, l’Hércules, que està vivint la pitjor temporada de la seva història. Els alacantins es troben en zona de descens, amb els mateixos 13 punts que l’equip que entrena Manolo González però, per història i pressupost, encara amb més urgència de sortir de la zona de descens. Acostumat a jugar a primera i segona divisió, l’Hércules veu la tercera a tocar i el seu entorn està més agitat que mai. Quan s’han jugat 16 jornades, avui seurà a la seva banqueta el quart entrenador de la temporada: Vicente Mir. Abans que ell hi han passat el català Lluís Planagumà -quatre partits-, l’interí José Luis Vegar -un partit- i Jesús Muñoz, destituït dilluns passat després de fer dotze punts en onze partits. També va plegar el director esportiu, Jesús Portillo, després de ser molt criticat per una part de l’afició. L’exfutbolista, entre d’altres, del Real Madrid, és gendre del màxim accionista de l’Hércules, Enrique Ortiz.

El cas és que el Badalona ha retornat a la inèrcia positiva amb la victòria de diumenge passat a l’Estadi contra l’Atlètic Llevant (1-0), que se suma a l’empat de fa quinze dies a Vila-real (0-0), i se les haurà amb un rival directe, que saltarà a la gespa de l’imponent Rico Pérez pressionat al màxim. Cal mirar de pescar en aigues tèrboles, però amb compte, perquè al davant hi haurà un equip amb molt bons futbolistes que, a més, tindran un nou entrenador. Per altre banda, l’afició alacantina viurà el partit amb especial interès, conscient que el Bada és un rival directe. Tarda de màxima emoció, en tot cas.