A presó el presumpte autor de vuit robatoris violents a benzineres

  0
  46

  El detingut va actuar amb dues motocicletes sostretes i amenaçava els treballadors dels establiments amb arma blanca per emportar-se la recaptació

  Els Mossos van detenir el 10 de juny, a Sant Adrià de Besòs, un home de 43 anys com a presumpte autor de vuit robatoris amb violència i intimidació a benzineres de Barcelona, Badalona i Sant Adrià. A més, al detingut també se li imputa el robatori i furt d’ús de dues motocicletes, les quals ja han estat recuperades. A l’hora de cometre els robatoris sempre ho feia amb motocicletes que prèviament havien sigut sostretes.

  El primer dels robatoris va tenir lloc el passat 31 de maig i el darrer el 7 de juny, tots dos a Sant Adrià de Besòs. En menys de deu dies el detingut va realitzar un total de vuit assalts a benzineres. Concretament, quatre de Sant Adrià de Besòs, una de Badalona i tres benzineres del districte de Sant Martí de Barcelona.

  El modus operandi que emprava el detingut sempre era el mateix: l’assaltant arribava a la benzinera en motocicleta i sense treure’s el casc, intimidava els empleats verbalment o ja fos amb una arma blanca o objecte punxant, i després els requeria que li donessin diners en metàl·lic de la caixa enregistradora. El detingut va passar a disposició judicial l’11 de juny i el jutge va decretar-ne el seu ingrés a presó.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí