A semifinals de la Copa

0
    117
    Flash Bdn

L’Estadi Municipal ha viscut una tarda històrica amb la victòria del juvenil del Club de Futbol Badalona contra el Leganés (1-0), en el partit dels quarts de final de la Copa del Rei. Més de 2000 espectadors han gaudit d’una nova gesta dels nois de Genis Samprieto, en un partit decidit a la pròrroga gràcies al gol del davanter Willy al minut 100.

El Badalona ha dominat durant gran part del partit, amb un bon inici en el qual Mario ha gaudit de la primera aproximació de perill. Posteriorment, s’ha demanat un possible penal per unes mans a l’àrea visitant que l’àrbitre no ha vist. Els escapulats, mitjançant la qualitat de Santi Pallarés i el control a mig camp, ha continuat dominant, a excepció dels darrers minuts de la primera part, on els visitants s’han aproximat a la porteria de Víctor.

La segona meitat ha començat amb domini visitant. El Leganés portava el ritme de partit, però a mesura que ha anat avançant, el Badalona s’ha bolcat sobre la porteria madrilenya. Les accions de perill més clares han arribat en jugades d’estratègia. Santi i Willy han tingut el gol a l’abast.

El partit ha arribat a la pròrroga. Després d’uns primers minuts amb interrupcions per la lesió d’un jugador visitant, al minut 99 Willy ha marcat el gol, després d’una bona acció atacant i en una altra acció a pilota aturada, aprofitant un refús. El juvenil escapulat s’ha defensat i fins i tot, amb les urgències i els nervis visitants, ha tingut la possibilitat de fer el segon gol.

Amb el xiulet final, s’ha desfermat l’eufòria, amb invasió de camp dels espectadors més joves. El rival a semifinals serà el Mallorca, equip que ha superat al Deportivo de la Corunya a la tanda de penals. Les semifinals i la final es jugaran en una mateixa seu, tot fa pensar que serà a Sevilla. Aquest partit es disputarà el 6 de març.