Detinguts quatre homes a Badalona que acabaven de robar en un pis de l’Hospitalet de Llobregat

  0
  108

  Els Mossos van detenir el 9 de febrer quatre homes d’edats compreses entre els 24 i 42 anys com a presumptes autors d’un robatori amb força a l’interior d’un domicili i pertinença a un grup criminal.

  Pels volts de les 17 h del dia 9, agents dels Mossos de Badalona van veure un grup de quatre homes que s’avisaven entre ells quan van detectar la presència del vehicle (sense logotip) dels policies. Davant la possibilitat que poguessin ser delinqüents multireincidents, els agents els van identificar, en l’escorcoll, els  van trobar tornavisos, llanternes, guants, auriculars i una motxilla. Aquests objectes van quedar comissats.

  Hores més tard, cap a les 22  h, els agents van veure el mateix grup d’homes amb la mateixa motxilla plena d’objectes, motiu pel qual els van tornar a escorcollar. A banda de trobar-hi més tornavisos i guants, també hi portaven dos ordinadors portàtils que, un cop fetes les gestions pertinents, es va comprovar que els acabaven de sostreure d’un pis de l’Hospitalet de Llobregat. Els quatre homes van quedar detinguts.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí