Abalde: “Aquests partits són els que t’ajuden a créixer com a jugador”

  0
  abalde.jpg

  21/05/2014
  L'aler del Prat, Alberto Abalde, ha parlat de com està l'equip de cara al 3r partit i de que comportaria pels jugadors joves jugar la propera temporada a la Leb Or

  L'aler del Prat, Alberto Abalde, ha parlat de com està l'equip de cara al 3r partit i de que comportaria pels jugadors joves jugar la propera temporada a la Leb Or

  Sobre la importància d'haver guanyat els partits de casa: "Guanyar els dos partits de casa era l'objectiu. No volíem que ens passés com a sèrie contra el Caceres, en la que vam fer un bon primer partit però un molt mal segon. Ara la pressió la tenen ells i hem d'anar a sentenciar-la ja i no córrer el risc de notar la pressió".


  Sobre com arriben mentalment: "Vam dominar el partit gairebé tota l'estona tot i que també és cert que al final es va igualar i que podria haver guanyat qualsevol. Penso que juga al nostre favor haver guanyat el segon partit, perquè per ells era molt important guanyar-lo".

  Sobre l'ambient que s'esperen: "Ens esperem un ambient hostil perquè es juguen molt, però a Caceres ja vam viure un ambient hostil i van passar moltes coses. Aquests partits són els que t'ajuden a créixer com a jugador i mirarem de gaudir-lo".

  Sobre el rendiment personal: "M'estic trobant bé i m'estan sortint les coses. En aquests partits que queden he de donar la cara i ajudar el màxim a l'equip".

  Sobre si és bo o no que el Prat sigui equip de Leb Or: "Crec que com més amunt estiguem serà millor per aprendre dels millors jugadors. Com millor sigui el nivell més contents estarem de competir-hi, aprendre i millorar"