Llovet: “Volem acomiadar-nos amb les millors sensacions”

  0
  56
  SEV_JOV (14).jpg

  22/05/2014
  L'aler pivot del FIATC Joventut, Nacho Llovet, ha parlat del matx de diumenge contra el València, que tot i no jugar-se res "vindrà a fer un bon partit per arribar amb bones sensacions al Play Off". L'interior verd-i-negre s'ha mullat i considera que Justin Doellman s'hauria d'emportar l'MVP de la temporada "perquè ha portat un equip en teoria inferior al Barça i el Madrid a la 2a plaça amb un registre increïble"

  L'aler pivot del FIATC Joventut, Nacho Llovet, ha parlat del matx de diumenge contra el València, que tot i no jugar-se res "vindrà a fer un bon partit per arribar amb bones sensacions al Play Off".
  L'interior verd-i-negre s'ha mullat i considera que Justin Doellman s'hauria d'emportar l'MVP de la temporada "perquè ha portat un equip en teoria inferior al Barça i el Madrid a la 2a plaça amb un registre increïble"

  Sobre com està el vestidor: "Estem una mica tocats perquè hem perdut les opcions d'aconseguir els nostres objectius, però d'altra banda estem satisfets perquè vam tornar a fer un partit com els que havíem fet abans de l'aturada, competitius, agressius defensivament, contra un equip en forma i tenint-los on volíem durant molts minuts". 

  Sobre com motivar-se pel partit de diumenge: "Si que és cert que ja no lluitem per res però ens volem acomiadar de la nostra afició de la millor manera possible. Volem marxar amb bones sensacions perquè ha estat una bona temporada encara que ens hagin faltat algunes victòries per aconseguir els objectius extra que ens havíem marcar".

  Sobre les qualitats del València: "Són un equip molt complet i estant fent un any increïble. Serà molt difícil perquè són molt bons i voldran acabar la lliga amb bones sensacions per encarar bé el Play Off. Tot i no jugar-se res vindran igual de forts que sempre. Nosaltres voldrem fer be les nostres coses, defensar sense especular i sortir a mossegar".

  Sobre Doellman: "Crec que és mereix l'MVP de la lliga. Ha portat un equip en teoria inferior al Barça i el Madrid a la 2a plaça amb un registre increïble, i a guanyar l'Eurocup. És un jugador amb un talent ofensiu molt gran i sobretot molt competitiu. És molt ambiciós, vol la pilota sempre i saps que has d'estar pendent d'ell. Ara, si el València ha fet l'any que ha fet és per tots els jugadors que té, no només Doellman":