Abalde avança el Prat a la final (81 a 69)

0
    43

17/05/2014
    L'aler gallec va tornar a estar increïble de cara a cistella i amb els seus 27 punts amb una sèrie de 5 de 7 en triples, va aplanar el camí a la 2a meitat. El 2n partit serà diumenge a les 18:15 novament a casa.

El Prat va aconseguir la 1a victòria a la final de la Leb Plata contra el Palma en imposar-se per 81 a 69.
    Els potablava d'aquesta manera colpegen primer i esperen poder deixar l'eliminatòria força encarrilada en el 2n partit, demà a les 18:15 un altre cop a casa.

Com està passant durant gairebé tot el Play Off, Alberto Abalde va ser el jugador més destacat. Si fa 3 dies va ser el màxim anotador en el 5è i definitiu partit contra el Càceres, ahir va tornar a erigir-se com el líder ofensiu amb 27 punts.

A l'inici, novament el Palma va sortir millor, aprofitant els nevis dels locals. Aquest cop però, els de Carles Duran es van refer abans que l'altre dia, i ja van poder tancar el quart per davant (20 a 17). Els dos equips van mantenir una lluita igualada fina a l'últim quart (35 a 35 al descans i 58 a 55 min 30), en el que un parcial de 10 a 0 encapçalat per Abalde va aplanar el triomf. Al tram final, l'experiència de Vilanova, Piru i Ros, va impedir que la renda s'esfumés.

Abalde va ser el més destacat amb 27 punts i un 5 de 7 en triples per 27 de valoració, seguit de Serrano que en va fer 15 per 18 de valoració.