Abalde: “Estic centrat en seguir creixent aquí”

  0
  1516_CJB-HGC (29).JPG

  25/05/2016 – L’aler del FIATC Joventut és un dels grans atractius del mercat nacional, però és conscient que la Penya és el lloc ideal per evolucionar. 

   

  “La realitat és que tinc contracte. Estic centrat en seguir creixent aquí”. Amb aquestes paraules Alberto Abalde sortia al pas de les informacions que situaven el València Basket i el FC Barcelona darrere de la seva contractació.

   

  El jove aler del FIATC Joventut comença a despertar l’interès dels clubs més poderosos de la competició, després d’un any on ha aconseguit consolidar-se en la rotació de la Penya fent bons números: 7 punts (42% en T3), 2.3 rebots i 1 assistència en 18 minuts de mitjana.

   

  “Ha estat una temporada on ja he tingut una responsabilitat totalment diferent. He estat més important. El balanç que faig és positiu, perquè penso que he après moltes coses. Durant tot l’any m’he sentit important i això em fa estar content”, declarava Abalde durant l’acte de colenda celebrat amb l’afició al Palau Olímpic.

   

  El jugador gallec així a la pregunta de si porta bé que es parli d’ell a la premsa. “Sí. Jo estic content i centrat. Badalona és casa meva i sempre que m’heu preguntat he dit el mateix. Ara és hora de descansar, perquè les temporades són dures i sóc una persona que es pressiona molt. Necessito seguir treballant”, valorava.

   

  Aquest estiu Abalde esperarà l’oportunitat per “tornar a entrenar amb la selecció absoluta” i també s’exercitarà a les ordres de Dani Moreno, preparador físic de la Penya, per millora “alguns aspectes del joc, tant físics com de tècnica individual”. L’únic segur és que l’aler defensarà l’any vinent la samarreta del FIATC Joventut.