Abalde finalitza la seva concentració amb Espanya

  0
  Cmd3odeXgAArjHY.jpg

  11/07/2016 – L’aler gallec del Divina Seguros Joventut és un dels jugadors descartats per Sergio Scariolo de cara a la cursa olímpica.

   

  Poder gaudir de més d’una setmana de convivència amb la millor generació del bàsquet espanyol ha suposat un premi molt preuat per Alberto Abalde. L’aler de la Penya és un dels jugadors descartats pel seleccionador espanyol en el primer tall fet per Sergio Secariolo en la concentració de l’absoluta.

   

  Espanya està preparant els Jocs Olímpics i a partir d’ara deixarà de comptar amb Abalde, Guillem Vives, Dani Díez i Pablo Aguilar. “Tots ells han confirmat que tenen un lloc dins del grup de jugadors interessants per la selecció del futur”, valorava Sergio Scariolo en roda de premsa.

   

  L’aler del Divina Seguros Joventut no viatjarà a Burgos per disputar el primer amistós de preparació d’Espanya (dimarts a les 19h contra Angola). Com a anècdota, destacar que a Alberto Abalde li va tocar pagar ahir el sopar dels rookies al costat d’Ilimane Diop. Tots els integrants de la concentració d’Espanya sortirien a sopar abans d’acomiadar els primers jugadors descartats.