Sis verd-i-negres als europeus U20 i U16

  0
  37
  Noticias-91477_1.JPG

  11/07/2016 – Cinc jugadors del Divina Seguros Joventut i un tècnic viatjaran a Finlàndia i Polònia per disputar els respectius campionats d’Europa U20 i U16.

   

  Amb l’arribada de l’estiu, les convocatòries de les seleccions inferiors d’Espanya mobilitzen a diversos jugadors del Divina Seguros Joventut. Com cada any, múltiples joves en edat formativa es concentren amb el combinat nacional per preparar europeus o un Mundial.

   

  Un cop finalitzat el campionat del món U19 celebrat a Saragossa, torneig que comptaria amb la presència de Joel Parra i Pep Busquets, ara arriba el torn de les seleccions U20 i U16.

   

  La formació de Juan Orenga buscarà millorar la plata aconseguida l’any passat a l’europeu d’Itàlia amb Abalde, Nogués i Sans. Dins de la convocatòria definitiva hi ha el pivot verd-i-negre Óscar Amo, jugador que aquesta temporada ha jugat al CB Prat.

   

  Marc Bauzà, per la seva part, quedaria descartat després de la concentració que Espanya realitzaria a Platja d’Aro. El 16 de juliol, la U20 debutarà al campionat d’Europa d’Hèlsinki davant França.

   

  Gran afluència a la U16

   

  Mentre a la U20 només hi ha un representant del Divina Seguros Joventut, a la selecció espanyola U16 que lluitarà per guanyar l’europeu de Polònia hi trobem fins a cinc representants de la Penya: un tècnic per fer d’ajudant (Dani Miret) i quatre jugadors (Dídac Cuevas, Manel Signes, Joel Parra i Arnau Parrado)

   

  Espanya es concentrarà el 21 de juliol a Guadalajara, però no debutarà a l’Eurobasket fins al 12 d’agost. El primer rival també serà França.