Abalde: “Ha estat un partit molt especial”

  0
  35
  unnamed.jpg

  01/03/2015 – L’aler gallec va poder gaudir a la pista de protagonisme mentre la seva família l’observava amb atenció des de la grada del Fontes do Sar.

   

  Durant la jornada d’ahir, l’atenció mediàtica a les files del FIATC Joventut va estar focalitzada en el jugador més jove de la plantilla. Amb només 19 anys, Alberto Abalde comença a instal·lar-se definitivament en la rotació verd-i-negra, complint amb l’expedient en cara partit que juga.

   

  Nascut a La Corunya i resident a Vigo durant la seva infància, ahir Abalde va acaparar totes les mirades al Fontes do Sar, ja que és el projecte de jugador gallec més esperançador de l’ACB.

   

  “La veritat és que estic molt content per la victòria de l’equip. Necessitàvem guanyar, després de fer una bona Copa i d’haver perdut tres partits de lliga”, comentava l’aler a RCB després de vèncer a l’Obradoiro.

   

  Alberto Abalde va disputar un total de 10 minuts, en els quals va anotar 5 punts i va capturar 2 rebots. “Ha estat un partit molt especial. He jugat a casa i en la que va ser la casa del meu pare”, reconeixia el jugador verd-i-negre.

   

  Abalde es va mostrar satisfet “per les oportunitats i pels minuts que estic tenint, que estan sent molts”. L’aler vinculat no es va marcar “cap objectiu concret a principis de temporada”, ja que simplement pensava “en treballar molt per aconseguir estar a un bon nivell de cara a l’any vinent”.

   

  Per Alberto Abalde, compartir posició amb jugadors com Tariq Kirksay i Sergi Vidal l’ha fet progressar.

   

  “Són referents i estic content de poder-los tenir a l’equip. Estic aprenent moltes coses d’ells. Sempre els dic que els hi estic molt agraït. Els intento escoltar i aplicar els seus consells”, declarava el gallec a RCB, en el post partit del Fontes do Sar.