Llovet: “El rebot és una qüestió d’equip”

  0
  1415_CR_CUARTOS_CJB-HGC_3Q (2).JPG

  01/03/2015 – El capità del FIATC Joventut va valorar positivament el triomf sumat a Galícia tot i les mancances que la Penya va tenir en aquesta faceta del joc.

   

  Nacho Llovet s’ha guanyat a pols tornar a tenir protagonisme en la rotació. Ahir al Fontes do Sar, el pivot va tancar una bona actuació individual, amb 7 punts, 2 rebots, 1 assistència i 8 de valoració en prop de 15 minuts a pista.

   

  Llovet va anotar el triple que va tornar a posar al FIATC Joventut per davant durant l’últim quart (55-57), després de molts minuts a remolc.

   

  “Per mi, aquesta pista és una de les més complicades de la lliga. S’ha notat, perquè a la segona part el públic ha pressionat molt”, declarava el capità a RCB després de certificar la victòria contra el Rio Natura Monbus (67-17).

   

  “L’Obradoiro s’ha posat per sobre a la segona part, però l’equip ha estat capaç de refer-se amb la defensa que ens caracteritza”, afegia Nacho Llovet, instants abans d’abandonar el pavelló.

   

  Les 16 captures ofensives aconseguides per l’Obradoiro van complicar-li massa el partit a un FIATC Joventut que va saber patir per acabar guanyant. “El rebot és una qüestió d’equip, no només dels jugadors grans. Quan el rival tira molt de tres, molts rebots surten llargs i és complicat poder tancar-los. En aquests casos, els pivots hem de fer la nostra feina i els petits ajudar”, va valorar Nacho Llovet.

   

  Segons el pivot verd-i-negre, l’aspecte positiu de tot plegat és que, “com a mínim”, la Penya va poder vèncer “tenint aquest punt feble”. “Hem d’aprendre perquè el rebot ha de ser una de les nostres armes”, va recalcar Llovet.

   

  Pel capità, la clau del triomf va estar en el treball defensiu. “El partit s’ha guanyat en defensa, en un dia on hem estat una mica espessos en atac”, va declarar el ‘9’ verd-i-negre a RCB.

   

  Sens dubte, la veterania de jugadors com Savané, Vidal, Mallet o Kirksay també va ser molt important durant els instants decisius del duel. “En els finals ajustats, tenir a jugadors que volen la pilota dóna tranquil·litat a l’equip”, va reconèixer Llovet.

   

  Per últim, el pivot va recordar que ara l’equip “necessita més que mai a l’afició” per intentar guanyar al vigent campió de la Copa del Rei: el Real Madrid. Diumenge vinent, l’Olímpic ha de ser una olla a pressió que ajudi a uns jugadors que estan “amb moltes ganes” de tombar als blancs.