Abalde repetirà concentració amb Espanya

  0
  abalde2_748072_manual.jpg

  27/06/2016 – L’aler del FIATC Joventut entra dins de la preselecció de 20 jugadors que començaran a preparar els Jocs Olímpics de Rio.

   

  La Penya estarà representada en la concentració que aquest divendres a Madrid començarà a realitzar la selecció espanyola de bàsquet per preparar els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.

   

  El seleccionador nacional, Sergio Scariolo, ha fet pública la llista de 20 jugadors que s’incorporaran als entrenaments de l’absoluta. Entre tots els escollits hi ha el verd-i-negre Alberto Abalde, el més jove de la llista donada per Scariolo.

   

  Els contratemps físics soferts per alguns dels convocats, el desgast acumulat per la final de la Lliga Endesa i les diferents situacions contractuals d’altres jugadors han fet que el seleccionador espanyol hagi optat per una llista llarga.

   

  Abalde, el qual ja va gaudir la temporada passada d’algunes sessions d’entrenament amb l’absoluta al costat de Juancho Hernangómez, podrà treballar amb la resta dels escollits: Ricky Rubio, Calderón, Sergio Rodríguez, Guillem Vives, Sergio Llull, Pau Ribas, Juan Carlos Navarro, Alex Abrines, Rudy Fernández, San Emeterio, Dani Díez, Víctor Claver, Nikola Mirotic, Pablo Aguilar, Felipe Reyes, Marc Gasol, Pau Gasol, Willy Hernangómez i Ilimane Diop.

   

  En la llista donada per Scariolo hi ha cinc jugadors formats al planter del FIATC Joventut (una quarta part del total).