L’Hospital Municipal explica a la ciutadania ‘Eines per controlar el dolor’

  0

  26/11/2013 – BSA organitza aquest dimecres la segona xerrada del cicle “Aula de salut. Aprenem de la mà de l’especialista”.

  La sala d’actes de l’Hospital Municipal de Badalona acollirà aquest dimecres, a les 18.30 hores, la segona de les xerrades del cicle “Aula de salut. Aprenem de la mà de l’especialista”, una iniciativa de promoció de la salut entre la ciutadania organitzada per Badalona Serveis Assistencials (BSA).

   

  Eines per controlar el dolor serà el títol de la conferència, que anirà a càrrec de la doctora Maria Dolors Sintes, cap del Servei d’Anestesiologia, Reanimació i Tractament del Dolor de BSA.

   

  Les xerrades del cicle “Aula de salut” són impartides per metges especialistes de BSA i són obertes a totes les persones que hi estiguin interessades. L’accés és lliure, sense necessitat de fer reserva prèvia, tot i que limitat a l’aforament de la sala.

   

  La propera cita serà el 22 de gener amb el doctor Xose Vázquez, cap de Secció d’Oftalmologia de BSA. El doctor Vázquez parlarà als assistents sobre Les cataractes: mites i realitats.

   

   

  Exposició al Sociosanitari El Carme de la Pau Gargallo

   

  El Passadís d'Art del Centre Sociosanitari El Carme de Badalona acull dues noves exposicions d’obres d’alumnes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny Pau Gargallo: Arrels i Vint-i-tres moments.

   

  Arrels consisteix en dues escultures en ferro obra d’Albert Jaime Batlle, alumne del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Arts Aplicades a l’Escultura, que estaran instal·lades en el pati del centre. Vint-i-tres moments l’integren gravats en linòleum que representen retrats d’estudiants caracteritzats com a personatges de còmic. En aquest cas els autors són alumnes de segon curs del Cicle Superior d’Il·lustració. 

   

  Les exposicions s'emmarquen en la col·laboració existent des de l'any 2006 entre BSA i l'escola Pau Gargallo, que entre altres actuacions comporta que la sala d’exposicions del sociosanitari El Carme -el Passadís d'Art- aculli treballs d'alumnes i exalumnes de l'escola d'art badalonina. Amb les dues mostres ja sumen disset les exposicions fruit d'aquesta col·laboració.

   

  El Centre Sociosanitari El Carme, gestionat per BSA, es troba situat en el número 60 del camí de Sant Jeroni de la Murtra. El Passadís d’Art es pot visitar tots els dies de 8 a 20 hores. Les dues mostres es podran visitar fins al febrer.