Abalde: “Si comencem a pensar en la Copa, ens equivocarem”

  0
  41
  1516_FCB-CJB (4).jpg

  21/12/2015 – L’aler del FIATC Joventut reclama concentrat tota l’atenció en el partit d’aquest dimarts contra el MoraBanc Andorra (19:30h a l’Olímpic).

   

  Al Palau Blaugrana es podria veure una de les millors versions d’Alberto Abalde aquesta temporada. El jugador gallec, ja recuperat dels problemes físics que el van allunyar de les pistes durant diverses setmanes, fregaria els 21 minuts sobre el parquet davant el Barça Lassa, registre de participació més alt del curs. Malgrat la bona segona part d’Abalde, però, el FIATC Joventut acabaria cedint (83-74).

   

  “Crec que som un equip de guanyadors. El problema és que nosaltres no en tenim prou amb donar la cara i lluitar fins al final. Això no ens val. Estem tocats perquè volem guanyar partits”, recalcava el jugador verd-i-negre instants després de perdre contra el FC Barcelona Lassa.

   

  “Aquest equip aixecarà aquesta situació. La nostra segona part ha estat bona, però dimarts tenim un partit molt important contra l’Andorra que no podem perdonar”, afegia Abalde a continuació.

   

  Amb només un dia per canviar el xip, la Penya necessita conjurar-se per tallar la línia de mals resultats contra un Andorra que ha anat clarament de menys a més. “Hem d’esborrar el mal resultat d’avui, entrenar i preparar la final que tenim contra el MoraBanc”, assegurava l’aler.

   

  Segons Abalde, “si comencem a pensar en la Copa, ens equivocarem. Ara només hem de centrar-nos en el pròxim partit i en estar concentrats”.

   

  Valorant l’actuació de l’equip al Palau, l’exterior verd-i-negre apuntava algunes de les claus que havien decantat el partit a favor del bloc blaugrana. La brillant rotació culer i el físic local serien decisius.

   

  “Nosaltres hem sortit a guanyar. Evidentment, el Barça Lassa té una plantilla impressionant, però crec que nosaltres també disposem de jugadors de qualitat i caràcter. Necessitàvem fer alguna cosa més per rebaixar la diferència a menys de deu punts. Penso que no hem estat prou físics”, argumentava Abalde abans d’abandonar el Palau.