Ribas: “Mentalment estàvem preparats”

  0
  1516_FCB-CJB (21).jpg

  21/12/2015 – El jugador badaloní disputa el seu primer partit oficial contra el FIATC Joventut com a jugador del FC Barcelona Lassa.

   

  La Regal Lliga Catalana podia haver estat la primera vegada que Pau Ribas s’enfrontés a l’equip que el va veure néixer com a jugador professional després de signar pel Barça Lassa. Finalment, però, el badaloní hauria d’esperar fins a la lliga regular per tal de creuar-se amb el FIATC Joventut. 

   

  “Sabíem que la Penya té grans tiradors. Encara que tinguis avantatge, és un rival que et pot crear problemes”, reconeixia Pau Ribas des del vestidor del Palau, després d’imposar-se al conjunt verd-i-negre per 83 a 74.

   

  Un cop finalitzada la primera meitat, clarament dominada pel Barça gràcies a un gran segon parcial, el bloc de Salva Maldonado demostraria tenir armes per competir.

   

  “El FIATC Joventut ha començat a tenir molt encert exterior durant la segona part. L’equip estava mentalitzat i no ha deixat que la diferència baixés. Mentalment estàvem preparats”, afirmava Ribas, el qual acabaria el partit amb un cop al genoll. “Espero estar bé pel dia del Bilbao”, remarcava.

   

  Segons Ribas, “la Penya és un equip de ratxes. Quan jugues contra ells ja saps que has d’aprofitar les males ratxes i estar preparat per les bones”.

   

  Un cop finalitzat l’encontre, el jugador badaloní explicaria quines havien estat les seves sensacions després de jugar contra el ‘seu’ FIATC Joventut vestint la samarreta blaugrana.  

   

  “Per mi els 40 minuts són sempre els mateixos. Intento defensar la meva samarreta el millor que puc. A partir d’ara, espero que la Penya guanyi tots els partits possibles”, valorava un Pau Ribas que acabaria anotant 10 punts.