Abonat a l’empat a zero

0
    29

08/09/13 – Nou empat pel CF Badalona entrenat per Piti Belmonte a la lliga. Tercer partit de temporada i tercer empat amb idèntic resultats als altres dos. El Badalona no aconsegueix fer cap gol però tampoc els rep. Avui, però, les sensacions són més bones pel joc realitzat i l'actitud. A roda de premsa, Piti Belmonte considera que avui sí que s'han generat ocasions de gol, no com la setmana pasada. Per aquest partit, l'entrenador sabadellenc ha realitzat algun canvi a l'onze, com ficar d'inici a Joaquin en detriment de Tacón.

A la primera part es va veure un Badalona diferent. Ha sortit dominador i amb les idees bastant clares. Lolo va ser el primer en tenir l'ocasió de marcar en un xut fort desde la frontal de l'àrea, que surt desviat. Primer avís escapulat, que feia entreveure a l'afició que avui seria diferent. Xavi Boniquet, de nou molt actiu durant els noranta minuts a la seva banda va ser el següent en poder marcar, però no va poder. A mesura que pasavan els minuts, el Sant Andreu entrava al partit i el conjunt local ja no arrivaba amb tanta facilitat. Al minut 35, però, la més clara pels homes de PIti. Enric Gallego en una rematada de cap posar a prova els reflexos de Morales, qui va enviar a córner la pilota. Al final dels primers quaranta cinc minuts, empat a zero al marcador.

A la segona part, semblava que el Sant Andreu sortia a pel partit, però a poc a poc el CF Badalona va acabar dominant el partit. Piti Belmonte va fer els primers canvis i va fer debutar a la lliga a Albert Puigdollers, qui va realitzar un gran partit. Sota la intensa pluja al Centenari el conjunt local va tenir fins a quatre ocasions clares per fe el gol que li donés la victòria. Xavi Boniquet i Joaquin ho van provar, però el primer va fallar i el segon estavella la pilota al pal. El Sant Andreu fins i tot va poder emportar-se els tres punts després d'una rematada de cap de Francis al minut 89, però va sortir alta. No hi hauria temps per més i el Badalona aconseguiria el tercer empat de la temporada per 0-0. La setmana vinent visita l'estadi de l'Hospitalet amb la idea d'aconseguir la primera victòria.

FITXA TÈCNICA:

CF Badalona: Marcos, Grima, Cárdenas, Castillo, Bermudo, Lázaro, Lolo (Puigdollers 57`), Joaquín (Tacón 76'), Abraham, Boniquet, Gallego (Moha 57').

UE Sant Andreu: Morales, Arnau, Dídac, Alcover, Melo, Josu (Francis 53'), Carroza (Ibon 65'), Mouriño, Guzman (Azparren 77') i Vitoria.