El Joventut femení sua per arribar a la final (57 a 55)

0
    33
    x publicar.JPG
    07/09/2013
    El Llefià ha remuntat 15 punts a la segona part i ha empatat a falta d'un minut i ha tingut un triple per empatar, però la pilot ano ha entrat.

El Joventut femení és el segon finalista de la Copa Badalona femenina.
    Les noies de Juanjo Casado s'han acabat imposant al Llefià en un partit que ha tingut dues cares

Mentre a la primera part les verd-i-negres, que juguen a una categoria superior, han dut la iniciativa i han provocat molts errors al Llefià, a la segona, les visitants han tret el caràcter i han arribat a empatar el partit a falta d'un minut.

Al primer quart les bones defenses s'han imposat als atacs, i només l'encert exterior del Joventut femení -2 triples- els ha permès gaudir d'un petit avantatge (12 a 9).

Al segon període però, la major intensitat de les locals, ha provocat molts errors del Llefià, que el Joventut femení ha aprofitat per obrir el marcador (30 a 18).

A la represa tot ha tornat a canviar. El partit s'ha travat, i el Llefià n'ha sortit més beneficiat, escurçant la diferència a només 7 punts amb 10 minuts per jugar-se (36 a 29).

L'empenta de Zambrano i Heredia ha donat ales al Llefià, que ha arribat a empatar el partit a 55 quan s'entrava a l'últim minut, però llavors un triple de Melani -l'MVP de la passada edició- ha decantat la balança per les verd-i-negres.
    El Llefà ha tingut un últim triple per guanyar, però la pilota no ha entrat.

La final serà demà a les 18:45, després de la dels nois, a la Plana.