Absències de pes per rebre el líder

  0
  4775.jpg

  01/11/2014 – El CF Badalona rep demà el Lleida (17.00 h)  sense Abraham ni Toni Lao, sancionats, però amb la tranquil·litat que li dóna la seva còmoda situació a la classificació. 

  01/11/2014 – Aquest diumenge el Badalona tancarà la seva particular marató de partits (3 en vuit dies) rebent el Lleida a Pomar (17 h). Un examen per nota, perquè els d’Imanol Idiakez encapçalen la classificació amb 20 punts, però també perquè els escapulats hauran d’afrontar el duel amb absències clau. Abraham i Toni Lao, dos titulars indiscutibles, van veure a Alcoi la cinquena targeta groga de la temporada i hauran de complir un partit de sanció.  Això obligarà Manolo González a recompondre l’equip i buscar alternatives en el doble pivot i en atac, on suplir Abraham és gairebé missió impossible.

  La bona notícia és que Manu Balda ja va jugar uns minuts contra el Vila-real B després de la lesió i que Fran Bea tornarà a la convocatòria, ja recuperat. Tot apunta que Amantini entrarà un altre cop en l'11 titular a l'eix de la defensa i que Álvaro Vega passarà al doble pivot al costat de Juanjo Prior. Així, el possible 11 escapulat el podrien formar Marcos, Óscar Sierra, Lulu, Amantini, Fran Grima, Vega, Prior, Carracedo, Bermudo, Raúl Torres i Manu Balda. 

  La munió d’absències és evident que suposa un handicap important, però alhora la darrera victòria contra el Vila-real atorga tota la confiança del món. La situació escapulada és de comoditat, en la cinquena plaça de la classificació, i això fa que hi hagi molt a guanyar i poc a perdre davant del conjunt lleidatà. A més, hi ha la fiabilitat dels escapulats a Pomar (cinc partits, quatre triomfs i un empat) i la motivació extra de tombar un dels favorits. Un Lleida que, per rematar-ho, ha posat pegues per jugar a Pomar. Tot un reguitzell de motius per “oblidar-se” de les baixes i sumar un altre triomf que enfili encara més el conjunt escapulat en la classificació. Sense Abraham ja se sap que tot és més difícil, però no pas impossible.