L’estrena a Montigalà, el 12 o el 16 de novembre

  0
  38
  Assemblea.jpg

  31/10/2014 – Assemblea de socis del CF Badalona, que ha presentat un pressupost de 802.000 euros per aquesta temporada. El primer partit a Montigalà podria ser el 12 de novembre contra el Girona en la copa Catalunya. 

  31/10/2014 – El CF Badalona va fer aquest dijous l’assemblea ordinària de socis amb dos eixos centrals damunt la taula: els números i el trasllat a Montigalà, que s’està endarrerint més del compte. Pel que fa al factor econòmic, es van aprovar els comptes i els pressupostos d’aquesta temporada i es va analitzar la situació provocada pel deute que reclama al club la Seguretat Social (els escapulats són un dels afectats per l’ofensiva sobre els clubs catalans). Pel que fa a l'estrena a Montigalà, la data amb la que es treballa a hores d’ara és el dimecres 12 de novembre, quan el Badalona ha de disputar a casa la copa Catalunya contra el Girona. Si no, el primer partit dels escapulats a la seva nova casa seria el diumenge 16 de novembre, contra el Reus. Aquest dilluns vinent, 3 de novembre, està previst que es comencin a instal·lar les graderies de mecanotub, amb capacitat per unes 600 persones.

  Respecte als números, el Badalona tornarà a reduir lleugerament el seu pressupost per a la present temporada 2014/15, que será de 802.000 euros.  En aquests pressupostos destaca la rebaixa substancial (de 22.000 euros a 5.000) de les despeses per subministraments (aigua, llum…), un dels avantatges del trasllat a una instal·lació municipal, i els 150.000 euros que el club ingressarà pels drets formatius de Gerard Romero, ara al Vila-real. Aquests 150.000 euros suposaran un respir important per les arques del Badalona i permetrà a la directiva de Miguel Ángel Sánchez no haver d’endeutar-se via préstecs. També s’amplia el futbol base per incrementar les fonts d’ingressos, sobretot tenint en compte que el club no disposa d’una gran massa social. Ara mateix el Badalona té 252 socis (amb dret a vot a les assemblees) i uns 340 abonats. Tot i això, la directiva va comentar que aquesta temporada, a Pomar, la mitjana d’espectadors ha crescut i que esperen que aquesta tendència es mantingui a Montigalà. L’assemblea també va aprovar els comptes del curs passat, la temporada 2013/2014, que es van tancar amb un resultat negatiu de 29.168 euros.

  Pel que fa al deute amb la Seguretat Social, el Badalona se sent víctima de l’assetjament que estan patint alguns clubs catalans. L’administració va reclamar d’entrada al Badalona 1,4 milions, una xifra que gràcies a la gestió dels serveis jurídics i la directiva s’ha rebaixat a uns 900.000 euros. De moment, d’aquests 900.000 euros, el club n’ha hagut d’abonar ja 200.000. Aquest tema segueix en via judicial, tot i que des del Badalona s’admet que serà mot difícil guanyar el judici i caldrà veure com acaba tot plegat i si es poden rebaixar més aquestes xifres.