L’actual govern signa dos convenis de patrocini a dos dies de la moció

  0
  Arxiu

  El Govern actual de l’Ajuntament de Badalona ha enllestit dos acords de patrocini en poc menys de 24 hores i a dos dies de la moció de censura (dilluns 8 de novembre).

  Aquest dijous a la tarda va ser el Club Esportiu Seagull Badalona l’entitat que va signar aquest conveni amb el consistori i una quantitat econòmica de 145.000€. L‘acord entre ‘gavines’ i Ajuntament és el més ambiciós des que el Seagull és un valor important per a la ciutat.

  Unes hores més tard, aquest divendres, el mateix bolígraf tornava a signar un nou acord de patrocini. Els Badalona Dracs, també entitat referent i actual campiona d’Espanya de futbol americà, tornava a arribar a un acord amb el consistori per la mateixa quantitat: 145.000€.

  Tant les ‘gavines’ com els ‘dracs’ cercaven tancar un conveni amb l’Ajuntament des de feia força temps. A poc menys d’una setmana del canvi de Govern a la ciutat, el Partit Popular ha tancat aquest acord, que hauria de fer efectiu el nou Govern, sempre que fos possible.

  Aquesta partida econòmica forma part de les reserves pressupostàries de l’Ajuntament i d’aquesta manera es poden executar amb convenis o patrocinis futurs.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí