Activitats destacades a la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona

  0
  44

  La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona ofereix aquest mes de febrer dues activitats destacades, una dirigida a públic juvenil (d’entre 12 i 14 anys), que vincula la literatura i el món de la màgia a partir de l’obra L’aprenent de bruixot i els invisibles, de Jordi Sierra i Fabra; i una tertúlia temàtica sobre l’amistat a l’edat adulta.

  Literatura i màgia

  La primera activitat, familiar i oberta a tothom, i que s’emmarca dins el Festival Internacional de Màgia – Memorial Li-Chang, es farà divendres 14 de febrer, a les 18 hores, a la Biblioteca Canyadó i Casagemes-Joan Argenté, i comptarà amb l’escriptor Jordi Sierra i Fabra i amb el mag i director del Festival, Enric Magoo. El format d’aquesta activitats serà de tertúlia, obert i distès, i tractarà sobre diferents aspectes de l’obra i el món de la màgia. A més inclourà l’espectacle del mag badaloní Guillem Bautista.

  Jordi Sierra i Fabra, l’autor de l’obra, és escriptor, president i creador de les dues Fundacions que duen el seu nom, una a Barcelona i una altra en Medellín. Va començar a escriure als 8 anys, i no ha deixat de fer-ho mai. L’any 1972 va publicar el seu primer llibre i des d’aleshores porta editats més de 500 títols, molts d’ells best sellers. Ha guanyat més de quaranta premis literaris i ha estat traduït a trenta idiomes. Ha rebut un centenar de mencions honorífiques i figura en múltiples llistes d’honor. Les vendes dels seus llibres superen els tretze milions. A més és un gran comunicador amb capacitat de connectar molt bé amb el públic juvenil i de transmetre’ls amb passió la importància i el plaer de la lectura.

  L’aprenent dels bruixots i els invisibles va ser premiada amb l’Edebé l’any 2016.

  “En Mortimer té dotze anys. Treballa per al professor Haggath, que és bruixot, tot i que molts no coneixen la seva professió, ja que sinó, probablement, acabaria la foguera. En Haggath està preparant una poció molt difícil. Un cop acabada, encarrega a en Mortimer que la porti al cementiri. L’avisa que l’ampolla ha d’arribar intacta, i que no es pot vessar ni una gota. Si una sola gota cau en un altre lloc, podria desencadenar un fet preocupant”.

  Enric Magoo, mag professional des de fa quaranta anys, ha participat en els millors festivals internacionals de màgia a tot el món. Aquest incansable mag dedica part del seu temps als espectacles infantils, amb una inclinació a barrejar l’espectacle i els elements pedagògics de la màgia. També assessora i dóna solucions a les necessitats màgiques i d’efectes especials del món de l’espectacle.

  La proposta de màgia que seguirà a la tertúlia serà a càrrec del mag badaloní Guillem Bautista, un jove mag badaloní que farà un espectacle principalment de cartomàgia, on tot serà possible.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí