Acumulació de lesionats pel proper partit

  0
  4196.jpg

  14/12/2012 – Gabri i Bueno són baixa segura. Grasa, Juanma i Cortés, dubtes. I Samuel Bayón ha patit una lesió que el tindrà fora de joc durant els propers sis mesos

  La setmana ja venia sent grisa, però la lesió de Samuel Bayón ha acabat de fer d'ella una setmana per oblidar. L'extrem pateix un trencament parcial del lligament creuat de la seva cama esquerra. La lesió l'obligarà a passar per quiròfan. La intervenció ja té data: serà dimarts vinent. S'estipula que si tot va segons el previst, si no hi ha contratemps de cap mena, el període de recuperació serà d'uns sis mesos. És a dir, que Bayón pràcticament s'acomiada ja de la temporada. D'aquesta manera, el cos tècnic perd a un dels jugadors més desequilibrants de la plantilla, un extrem irregular amb qui Albert Càmara venia comptant amb certa assiduïtat. La seva baixa podria provocar que la secretaria tècnica busqui durant el mercat d'hivern un reforç per rellevar la vacant que deixa Bayón.

   

  Però Bayón no serà l'única absència pel partit d'aquest diumenge al camp del l'Ontinyent. Càmara haurà de donar moltes voltes per decidir l'equip que treu contra el conjunt valencià, perquè la zona atacant del Badalona està pràcticament deserta d'efectius pel compromís. Gabri per sanció i Manolo Bueno per lesió són baixa segura. I el tercer davanter centre, Joan Grasa, arrossega unes molèsties al peu que el fan ser dubte. Juanma i Cortés, que ja porten alguns partits fora de combat, podrien forçar una mica la seva recuperació degut a l'acumulació de baixes, però el seu estat físic dista força de ser l'òptim. Molt probablement, Albert Càmara es veurà obligat a tirar d'alguns jugadors del Juvenil per completar la convocatòria. De fet, el porter del Divisió d'Honor Vergara haurà de ser el suplent de Marcos diumenge, per l'expulsió d'Àlex Sánchez en el darrer compromís de lliga.