Ada Colau omple El Círcol a Badalona per parlar sobre els origens i la feina de la PAH

  0
  43
  IMG_4738.JPG

  19/04/2013 – La plataforma va organitzar a El Círcol la projecció d'un documental d'una hora sobre el moviment social i els afectats per la hipoteca.

  Ahir a la tarda, la PAH de Badalona va viure una intensa jornada ‘cinematogràfica’ al Teatre El Círcol, ple de gom a gom, amb la projecció del documental La plataforma, de Jon Herranz, que relata la breu però intensa història del col·lectiu que lluita contra els desnonaments. D’uns 60 minuts, el film mostra testimonis directes immersos en execucions hipotecàries i l’opinió d’experts en aquest àmbit.

   

  La sessió d’ahir, a més, va ser especial gràcies a la presència de la portaveu de la PAH, Ada Colau, just acabada d’arribar de les protestes a Madrid davant el Congrés, i  de Josep Cabanyol, president de la SICOM, associació audiovisual i de producció sense ànim de lucre que s’ha encarregat de la pel·lícula. Tots dos van participar d’un debat-xerrada al finalitzar la projecció en el que també van tenir veu els representants de la plataforma badalonina. La ILP, els abusos de les entitats bancàries i les accions de la PAH de Badalona, que cada setmana assessora una vintena de famílies més, van ser alguns dels temes que es van posar sobre la taula.

   

  La cita també va ser diferent a qualsevol altre organitzada per la PAH perquè ahir van coincidir en el mateix punt dos crits de protesta: el de la plataforma de les hipoteques i el d’Estafa-Banca, col·lectiu que lluita contra les preferents, que es manifesta cada dijous a la tarda a la plaça de la Vila i que va entrar al teatre per escoltar l’Ada Colau.