Una discoteca badalonina cedeix la seva recaptació d’avui a fins mèdics i solidaris

  0
  53
  asdent.JPG

  19/04/2013 – La discoteca Shadon, situada al polígon Can Ribó, destinarà tots els diners de les entrades d'aquesta nit (5€/persona) a la Fundació Asdent, que batalla contra una de les denominades malalties rares.

  La discoteca Shadon, situada a la zona d’oci del polígon de Can Ribó, es bolca aquesta nit per una causa solidària. El local destinarà tota la recaptació de les entrades d’avui, a un preu de 5 euros cadascuna amb copa de cava inclosa, a la Fundació Asdent, ubicada a Santa Coloma de Gramenet. Es tracta d’una associació creada per difondre i promoure la investigació d’una estranya malaltia anomenada Dent. És una de les anomeandes malalties rares, és a dir, que afecten a menys del 0,05% de la població.

   

  La Dent afecta exclusivament al ronyó, que perd substàncies com proteïnes, calci, fòsfor, glucosa i pot arribar a causar danys renals crònics; de moment, no té cura i només es coneixen 14 casos en tot l’Estat espanyol. Asdent ha dinamitzat molt la seva activitat darrerament i ha recavat el recolzament de metges, centres i personalitats com Santi Millán, Carlos Herrera o la pròpia alcaldessa colomenca, Núria Parlon.