Adam Hanga, reforç de luxe

  0
  35

  Adam Hanga, reforç de luxe

  L’ex Barça i Madrid serà un jugador vital per a l’esquema de Dani Miret, polivalent i molt intens

  Fitxatge excel·lent el d’Adam Hanga. Nascut a Hongria és un aler amb molta experiència a la Lliga Endesa i en competicions europea, fet que ajuda als joves a créixer i ajudar a l’equip en els moments complicats. 

  A nivell de joc, Hanga és un aler però que pot passar perfectament a la posició d’escorta, inclús fer de fals base ens certs moments, sobretot si es vol jugar amb un quintet gran i físic. Defensor nat i amb cames ràpides + anticipació, és capaç de defensar tots els exteriors i fer de “stopper” sobre el jugador rival estrella. Al llarg de la seva carrera ha anat millorant notablement el seu tir exterior, especialment després d’aixecar bot. Bon jugador a camp obert amb passes llargues per guanyar espai respecte el rival.

  Durant la temporada passada amb l’Estrella Roja, Hanga va tenir una mitjana de 10 punts, 2,9 rebots i 2,4 assistències per partit a l’Eurolliga. Tot i que va patir una lesió a la mà que el va mantenir fora dels partits decisius de la temporada, la seva trajectòria i experiència el fan un reforç important per a la Penya.

  El fitxatge d’Hanga es suma a altres moviments de la Penya en el mercat de fitxatges, amb l’objectiu d’assegurar una plantilla amb jugadors de rendiment immediat i experiència en doble competició per setmana. La seva arribada és vista com una peça clau per assolir els objectius marcats pel club de Badalona. La Penya no només reforça la seva plantilla, sinó que també envia un missatge clar als seus rivals: el Joventut està disposat a lluitar per tot.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí