Oscar Calatayud torna a ser l’entrenador principal de Badalona Dracs

  0
  45

  Oscar Calatayud torna a Badalona Dracs per ser de nou l’entrenador de l’equip badaloní, substituint a Román Villamonte. Dos anys després de la seva marxa i després de passar per Gijón Mariners i Grizzlys Catalans de Perpinyà, torna a ser l’entrenador principal de l’equip de la seva vida.

  Calatayud va començar a escriure la seva història als Dracs l’any 1991, quan amb setze anys s’incorporava a la disciplina del club com a jugador del primer equip, malgrat trobar-se encara en edat júnior. Com a jugador de Dracs va guanyar quatre lligues (1998, 1999, 2001, 2003) i dues Copes d’Espanya (1999, 2003). També va jugar a l’equip mexicà Aztecas de la UDLA en 2000 y del Tirol austríac Raiders el 2002.

  L’any 2005 va donar per finalitzada la seva etapa, iniciant la seva exitosa carrera com a entrenador dels Badalona Dracs, que va durar fins al 2022. Durant aquests anys pràcticament disset anys, Calatayud va assolir un registre de 128 partits guanyats, 41 perduts i un empatat. Encara que li va costar una dècada aconseguir el seu primer títol, quedant-se a les portes en diverses ocasions, fins que el 2014 va trencar la mala ratxa conquistant la seva primera LNFA. A partir d’aquest moment va iniciar uns anys plens d’èxits, aconseguint els seus títols de la Liga Nacional, cinc d’ells de manera consecutiva i cinc més de la Copa d’Espanya. Durant aquest lustre, Dracs va guanyar 62 dels 67 partits disputats en competicions nacionals.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí