Adaptar-se a la revolució tecnològica

  0
  14
  Firma1.jpg

  07/04/2016 – El FIATC Joventut arriba a un acord amb l’empresa NBN23, start-up que ha desenvolupat un sistema d’anàlisi estadística en temps real.

   

  Imitant el moviment adoptat amb l’empresa PlaySight, el Club Joventut Badalona ha aconseguit obtenir un acord de col·laboració amb una altra empresa dedicada a crear sistemes tecnològics que ajudin a incrementar el rendiment esportiu d’alt nivell.

   

  La start-up valenciana NBN23, inventora de la tecnologia PRO23, començarà a treballar al costat de l’entitat per tal que els jugadors del primer equip puguin començar a beneficiar-se dels seus serveis.

   

  El PRO23 inclou un mètode d’anàlisi estadística en temps real i que funciona gràcies a la geolocalització. El sistema que començarà a utilitzar el FIATC Joventut busca oferir dades de posicionament molt precises dels esportistes en instal·lacions tancades.

   

  D’aquesta manera, els receptors que se situaran estratègicament en diferents punts del Palau Olímpic permetran controlar els moviments de tots els jugadors que portin incorporats el PRO23.

   

  Aquesta tecnologia facilitarà als tècnic de la Penya dades molt valuoses com la velocitat punta, la distància recorreguda, les acceleracions i les desacceleracions o les càrregues de treball realitzades per cada integrant de la plantilla.

   

  Preus populars contra l’Obradoiro

   

  L’actualitat esportiva del FIATC Joventut es completa amb la decisió adoptada pel club d’oferir preus populars pel xoc de diumenge (12:30h) contra el Rio Natura Monbus. Tots els aficionats verd-i-negres podran adquirir entrades de General Fons a 5€, Bàsquet Lateral a 10€ i Central a 15€.