Una part de Sant Roc ‘es cola’ als aparadors de les botigues del Centre

  0
  48
  CfN8R4zWQAAYDOB.jpg

  07/04/2016 – Els aparadors de dotze botigues del Centre acullen, fins al 20 d'abril, una exposició d'arpilleres.

  Enguany el barri de Sant Roc fa mig segle i des de la Fundació Ateneu de Sant Roc i l'Associació de Veïns del Centre han organitzat una exposició d'arpilleres que es durà a terme a diverses botigues del centre de Badalona amb la voluntat de compartir activitats i treballar plegats.

   

  Els aparadors de dotze botigues del Centre acullen, fins al 20 d'abril, aquests tapissos. "Voldríem que el recorregut per aquesta exposició itinerant apropés una mica més els nostres dos barris, la seva gent, les seves inquietuds i vivències. Uns barris situats només a tres parades de metro l'un de l'altre, però sovint massa desconeguts", expliquen els promotors de l’experiència.

   

  Dones, veïnes del barri de Sant Roc, de diferents procedències, edats i cultures expliquen les seves vivències a través del llenguatge comú de la costura, fent arpilleres. Les arpilleres són tapissos realitzats sobre roba, “però sobretot són una manera d'explicar realitats, vida, esperances”, diuen les organitzadores.

   

  L’exposició s’ha inaugurat aquest dilluns a la tarda amb una visita guiada. El dimecres, dia 13, hi haurà una xerrada a l’AVV del Centre (19h) i el diumenge dia 20, una visita al barri de Sant Roc (17h).