Ademar i Minguella sumen un nou triomf a Copa

0
    72
    L'Ademar guanya al fortí de la Plana

Maristes Ademar i Minguella van sumar la victòria a Copa Catalunya, en una jornada en la qual continua la lluita a la Primera Catalana Masculina, tant per l’ascens com per evitar el descens. Sant Andreu Natzaret va estar a punt de donar la sorpresa a la Plana. La Penya B femenina suma un nou triomf que li permet empatar amb el CN Terrassa al capdavant de la classificació.

El Circol cau a Barberà

El Circol va caure a Barberà contra l’equip local. Malgrat anar durant gairebé tot el partit pel darrere en el marcador, el Coto va ser capaç d’empatar a l’inici del darrer quart, dos triples seguits del local, Pau Pumarola, van tallar la reacció badalonina. Alvaro Puertas, amb 15 punts, va ser el millor del Circol

Doble victòria a Copa

L’Ademar continua fent de la Plana un fortí inexpugnable. Els d’Iñaki Torralbo superaven d’una forma clara a l’Adepaf (64-38) amb una gran defensa. Amb una anotació molt repartida, Adrià Rivas va ser el màxim anotador amb 12 punts. La Minguella guanyava a la pista del cuer Vilatorrada (57-62), amb més patiment del previst inicialment. Joan Balada, (16p) va ser el millor, acompanyat de Sergi Ors (14p).

Llefià i Badalonés tornen a guanyar els derbis

Nova jornada amb dos derbis a Primera Catalana masculina. Llefià s’imposava al Circol B (80-73). Els locals guanyaven de forma clara, però van veure com en el darre quart, el Circol igualava el matx. Els triples d’Aleix Rubio i els tirs lliures, van ser Claus per a la victòria local. Badalonés guanyava el derbi contra Sant Andreu Natzaret, en un partit amb poca anotació (48-46). El SAN semblava tenir el partit del tot favorable, amb curts avantatges respecte als Dimonis. Un triple va ser l’únic tir de camp en el darrer quart, propiciant la remuntada dels de la Plana. Noé Albert i Uri Moreno (11p) van ser els millors dels locals. Kevin López (15p) va ser el millor del SAN. La Minguella B guanyava a Sabadell, a la pista del LAU (67-73. Oriol Estruch (20p i 4 triples), i Manel González (19p) van ser els més destacats. El Sant Josep perdia a Castellet (74-59). Roger Gil (16p) va ser qui més va oposar resistència.

La Penya B empata amb el líder

L’equip femení b de la penya va guanyar a Terrassa contra el Jet (60-70), mantenint el frec a frec contra l’altre equip de la ciutat egarenca, el CN Terrassa. Jana Canadell va tornar a ser la millor, amb 15 punts i 3 triples. Derrota inesperada de la Minguella a Casagemes contra el Neus (39-43) el cuer de la categoria. Un parcial de 2 a 8, en els darrers quatre minuts, va ser determinant. Anna Calabria (11p), va ser la millor. El Llefià va perdre en la seva visita a Girona per enfrontar-se al Fontajau, (51-38). Irene i Marta López (10p) van ser les millors de l’equip de Sergio Arias.

A la Segona Catalana masculina, l’ABB guanyava a Bufalà contra el Tordera (67-50), en un partit interromput durant vint minuts per goteres. Ademar B i Badalonés B perdien a casa, contra Vilassar de Dalt, (56-70. I contra els gironins del Sant Gregori, (57-63).