El Seagull suma la quarta victòria consecutiva

0
    68

El Seagull va tornar a la competició amb una victòria per la mínima, la quarta consecutiva, contra l’Stadium Casablanca, (1-0). Sense fer un gran partit, les gavines van dominar durant la primera part, amb clares ocasions de gol, contra un equip visitant que intentava sorprendre a la contra. Al minut 41 va arribar el gol. Codi aprofitava una passada a l’espai d’Aina per picar la pilota per sobre de la portera visitant. A la segona meitat, les aragoneses van sortir decidides a buscar el gol de l’empat. Això va provocar que les de Pol Fernández no es trobessin còmodes sobre el terreny de joc, a causa de la pressió de les visitants. Les gavines, però, van disposar d’alguna acció de perill per ampliar les diferències. A manca de cinc minuts i amb la incertesa del resultat, la portera badalonina Deboh, va haver d’intervenir en un mà a mà, assegurant els tres punts del seu equip. Les gavines visitaran diumenge al Vic Riuprimer