Adif adjudica la instal·lació de nous tancaments de les vies de ferrocarril al seu pas Badalona

  0

  L’entitat pública depenent del Ministeri de Foment Administrador de Infraestructures Ferroviarias (ADIF) ha adjudicat, per un import de 328.424 euros, el contracte d’obres d’execució d’instal·lació i millora del tancament de les vies al terme municipal de Badalona.

  Les noves tanques s’instal·laran entre els punts quilomètrics 6/545 i 7/008, al costat muntanya, i entre el 6/545 i 7/140 al costat mar. El nou tancament està format per perfils metàl·lics amb la base de formigó. L’empresa adjudicatària és DSV Empresa Constructora Ferroviaria i té un termini estimat d’execució de les obres de tres mesos.

  Entre les actuacions que també desenvoluparà Adif, en funció del conveni subscrit amb l’Ajuntament el passat mes d’abril, figura la neteja i el sanejament de l’espai comprès entre les tanques actuals i les vies de la línia R1 (Barcelona-Mataró-Maçanet). Així mateix, Adif s’encarrega del sanejament i gestió dels residus que calgui retirar, el desmuntatge del tancament antic i el manteniment i conservació del nou. Per la seva banda, l’Ajuntament haurà de notificar a Adif qualsevol detecció de defectes en els tancaments per poder fer la seva reposició.

  L’objectiu d’aquesta actuació és garantir la integritat i el bon estat del tancament dels terrenys de les vies del ferrocarril per prevenir actes vandàlics, el pas de persones per llocs no autoritzats, impedir el robatori de material i l’abocament de residus.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí