Els Mossos d’Esquadra de Badalona organitzen la III Travessa Solidària al Pont del Petroli

  0

  El pròxim 17 de maig tindrà lloc la III Travessa Solidària al Pont del Petroli, esdeveniment organitzat per la Comissaria de Badalona dels Mossos d’Esquadra.

  L’objectiu és el de recaptar fons per a la creació d’una”Unitat de Reanimació de cirurgia pediàtrica a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona”. en col·laboració amb tots els professionals que participen en la cirurgia de nens de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona juntament amb la “Fundació El somni dels nens”, al qual vol oferir als més petits i adolescents un entorn amable, enfocat a ells, on no hi hagi pors innecessàries, on es faciliti el joc, l’entreteniment i la recuperació perquè puguin marxar a casa amb un bon record després de l’experiència.

  Aquest any a la Travessa Solidària podràs escollir entre dues modalitats: “1 volta al pont del petroli” (600 metres) o “2 voltes” (1200 metres) amb transició per la sorra. També, com a novetat, podràs escollir la modalitat: “FILA 0”, perquè totes aquelles persones que no poden assistir o no es veuen amb cor de participar en la Travessa Solidària puguin realitzar l’aportació que anirà integra a la causa.

  La participació en qualsevol modalitat és de 10 euros. El termini d’inscripcions romandrà obert fins al 15 de maig o fins a l’exhauriment de les places.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí