Adjudicats sis pisos a famílies que es troben en situació de vulnerabilitat

  0
  46
  Reunió Mesa Emergència Social BDN (1).jpg

  09/07/2018 – ’Ajuntament de Badalona ha adjudicat sis pisos perquè sis famílies que es troben en situació de vulnerabilitat puguin tenir un habitatge digne on viure. D’aquests pisos, quatre pertanyien a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i dos són de propietat municipal que han estat reformats per Engestur Aquesta decisió s’ha consensuat aquest dijous al matí en una reunió de la Mesa d'Emergències Socials de Badalona en la que s’han tractat qüestions en matèria d'habitatge. 

  La 1a tinenta d’alcaldia i regidora de Recursos interns, participació i habitatge, Teresa González, ha explicat que des de l’1 de gener de 2015, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha ofert a l’Ajuntament 554 pisos per tanteig i retracte “dels quals l’anterior govern no va comprar cap”. González ha considerat que “és totalment incomprensible que tinguem a un centenar de famílies badalonines amb dret d’aconseguir habitatge social i l’anterior govern no hagi adquirit ni un sol dels habitatges oferts per la Generalitat de Catalunya”. 

  La regidora ha afegit que “el nou govern ja està treballant per capgirar aquesta situació i establir els mecanismes necessaris per adquirir aquests pisos disponibles”.