L’entitat Zurbarán convoca el 17è Certamen Internacional de Pintura

  0
  Zurbaran.jpg

  07/07/2018 – El període per presentar les obres s'obrirà el 18 de setembre i s'allargarà fins el 30 d'octubre.

  En la gala del 19è aniversari de l'associació cultural extremenya Zurbarán de Badalona, que es va celebrar el passat dissabte 30 de juny al Centre Cívic La Salut, es va donar a conèixer públicament les bases del 17è Certamen Internacional de Pintura Zurbarán; que rendeix homenatge al pintor extremeny Francisco Zurbarán en el seu 354è aniversari de la seva mort.

   

  D'aquesta manera, comença el compte enrere per artistes i aficionats al món de la pintura d'arreu del món per iniciar a perfilar les seves obres i presentar-les en el període del 18 de setembre al 30 d'octubre a la seu de l'entitat, que es troba al carrer de Víctor Balaguer, sense número.

   

  Com és tradició, un jurat integrat per experts de reconeguda solvència en el camp de la pintura, la cultura i l'art escolliran les 30 millors obres que s'exposaran al Centre Cívic La Salut del 7 al 17 de novembre, que donarà pas a l’entrega de premis i el coneixement del guanyador d'aquesta edició. Enguany es repartiran 6.500 euros entre cinc premis.

   

  Pel que fa a la gala del passat dissabte, centenars de veïns van omplir la sala d'actes per gaudir dels espectacles de la coral de l'entitat Zurbarán, del grup de ball 'Extremo Puro de l'escola 'Tacón i Duende' i de la rondalla 'Amantes de la Música'.