AENOR certifica la gestió de la seguretat vial de TUSGSAL

  0
  IMG_9495.JPG

  19/02/2015 – AENOR ha fet entrega a TUSGSAL aquesta setmana de la Certificació ISO 39001 sobre Sistemes de Gestió de la Seguretat Vial; es tracta de la primera empresa catalana en aconseguir aquesta certificació

  AENOR ha fet entrega a TUSGSAL aquesta setmana de la Certificació ISO 39001 sobre Sistemes de Gestió de la Seguretat Vial, una norma que acredita que l’empresa practica i desenvolupa la seva gestió segons les normes internacionals fixades amb l’objectiu d’ajudar a evitar els accidents de trànsit, incrementar la seguretat, salvar vides, reduir les lesions i tenir un impacte positiu a la resta del sistema de trànsit. Es tracta de la primera empresa catalana en aconseguir aquesta certificació i una de les primeres de transport públic a nivell espanyol.

   

  La ISO 39001 permet ajudar a reduir i eliminar la incidència i risc de les morts i ferides greus derivades dels accidents. El Sistema de Gestió de la Seguretat Viària promou un sistema segur basat en les bones pràctiques, estalvia costos econòmics i pèrdues a l’empresa, millora la productivitat i rendibilitat i demostra el compromís de l’empresa amb les polítiques i estratègies de les administracions públiques.

   

  La directora d'AENOR a Catalunya, Eva Subirà, ha felicitat TUSGSAL i ha assegurat que és “un referent empresarial” gràcies al compromís de la direcció i del personal. El Director General de la societat badalonina, Carles Fàbregues, considere que s’han de sentir “orgullosos de ser de les primeres empreses” en aconseguir aquesta certificació, però assenyala que ara cal mantenir aquest nivell. El director de l'Àrea de Gestió Estratègica de TUSGSAL, Jose María Parra, ha avançat aquesta setmana que la companyia s’encamina ara cap a una nova certificació, la d’empresa saludable.

   

  TUSGSAL demana la paralització del concurs del NitBus

   

  La direcció de TUSGSAL ha informat aquesta setmana que l’empresa ha presentat un recurs al Contenciós-Administratiu per sol·licitar la seva inclusió al concurs pel NitBus, del que l’empresa va ser exclosa per qüestions tècniques de forma “infundada”, segons la pròpia societat badalonina. Tanmateix, han demanat a la justícia que es paralitzi l’adjudicació i s’adoptin “mesures cautelars perquè no hi hagi perjudicis difícils de solucionar en el futur”. “Volem que es valori i es puntuï la nostra oferta”. Pel que fa al comunicat que l’Ajuntament de Sant Adrià va emetre fa uns dies en relació als terrenys de la Catalana on TUSGSAL volia projectar unes cotxeres per al NitBus, la direcció ha preferit ni fer cap declaració.