Arxivada la multa de 15.000€ a la Taula de la Mobilitat per pintar un pas de zebra a Can Ruti

  0
  47
  IMG_7589.JPG

  19/02/2015 – Els cinc multats per pintar un pas de vianants a Can Ruti com a forma de protesta han vist acceptades les al·legacions presentades contra la proposta de sanció de 15.000 euros que l’Ajuntament els hi havia interposat.

  Els cinc multats per pintar un pas de vianants a Can Ruti com a forma de protesta emmarcada dins la passada Setmana de la Mobilitat, després de mesos de recursos i pressió, han vist acceptades les al·legacions presentades contra la proposta de sanció de 15.000 euros que l’Ajuntament els hi havia interposat. La Taula de la Mobilitat, juntament amb la Federació d’Associacions de Veïns, els dos col·lectius als quals pertanyien els afectats i que més han batallat contra una multa que consideraven “injusta i desproporcionada”, es mostren satisfets per la fita aconseguida.

   

  Fonts de la regidoria d’Hisenda han confirmat que l’expedient que hi havia obert s’està arxivant i han indicat, això sí, “que l’òrgan instructor valorarà posteriorment si s’ha d’iniciar algun altre tràmit”. En el cas que això es materialitzés i s’engegués algun altre procediment, diu la Taula de la Mobilitat, no descartarien recórrer a la via judicial “per irregularitats en tot el procés sancionador”.

   

  El col·lectiu de defensa de la mobilitat ha volgut agrair al moviment veïnal, a la plataforma Promoció del Transport Públic, els partits de l’oposició i la societat civil “el suport rebut durant aquests mesos”. A més, es felicita perquè el govern local executarà en les properes setmanes millores en l’entorn de Can Ruti, d’acord amb les premisses del Pla de Mobilitat Urbana: les capçaleres de la B6 i la B24 es traslladaran des de la part inferior de l’Hospital fins la nova anada d’autobús, concentrant l’oferta de línies complementàries en un mateix punt. La Taula, però, referma i recorda també la necessitat d’executar el pas de vianants reclamat així com la millora de la il·luminació i l’accessibilitat a l’andana.